PRENOS UŽIVO

Video | Programi | Specijalna reportaža |

Saša Milutinović97% žena nakon 40 godina smatra da je prevara opravdana ako su kod muža počeli problemi s potencijomS takvim zaključkom se završila anonimna anketa među Srbijankama starijim od 40 godina čiji muževi imaju problema s potencijom. Zaključak potpuno odgovara izjavama seksologa od ranije - „seksualna nemoć kod muškaraca skoro uvek tera žene na prevaru i predstavlja najčešći uzrok razvoda u zrelim godinama”.Čak i ako žena nije nikad prevarila svog muškarca, pa čak ako nije o tome ni razmišljala, odsustvo stalnog seksa „preokreće sve u njenoj glavi” i ne samo da prevaru čini mogućom, nego i poželjnom. To se događa na nivou fizioloških procesa.Govori poznati seksolog, doktor medicine i doktor nauka – Radmila Dobrivojević.

Dr. Dobrivojević već 15 godina izučava učinak prevare od strane žena kod odsustva redovnog seksa s muževima– Ženske prevare su opravdane ako u odnosima nedostaje redovnog seksa. Zamislite sebe u ulozi te žene. Potreba za seksom je fiziološki uslovljena - želja je uvek prisutna i ne možete je prevazići. Žena mora stalno živeti s tim bez ostvarivanja pražnjenja.Kako to utiče na ženu? Bez pražnjenja, živci su stalno napeti - i zato nekada spokojna žena postaje nervozna i razdražena. U vezi dolazi do svađa koje se mogu dogoditi bez ikakvog povoda. Što se više supružnici svađaju, više se udaljavaju jedno od drugog i odnos im postaje sve hladniji. Na kraju čak i one žene koje su se ranije ponosile svojom vernošću mužu, počinju varati.Ispočetka se to dešava slučajno, na poslu ili sa poznanicima. Nakon prvog puta, žena se muči mislima o prevari, ali stalno se priseća tih osećaja koje je dobila. Ne može da se pomiri s mišlju da će do kraja života biti bez seksa. I ona ponovo vara. A zatim ponovno i ponovno. I sad ima stalnog ljubavnika.Međutim, „pražnjenje sa strane” retko kada dovodi do normalizacije odnosa s mužem, nego češće te stalne prevare još više udaljavaju jedno od drugog i sve se završava razvodom (ako se problemi s potencijom nastave, praktično je nemoguće naći novu suprugu).Kako pokazuje iskustvo, muškarci koji su sami ne žive dugo ako su stariji od 50 godina (godine kada se u pravilu i događaju problemi s potencijom).Dr. Dobrivojević, šta vi mislite ko je kriv u ovoj situaciji?– Situacija je veoma složena i proturečna. Ali moramo razumeti da ni žena nije kriva.Ja bih svim muškarcima posavetovala da se ne dovode u takvu situaciju i da se bore protiv prvih znakova seksualne nemoći. Tim više što su sada doktorima dobro poznati uzroci slabljenja potencije s godinama i naučili smo se protiv njih delotvorno boriti.Može li se potencija ojačati sa 50-60-70 godina?Ovo pitanje smo postavili jednom od poznatih doktora u Nemačkoj, profesoru, načelniku urološkog odelenja, doktoru Robertu Pedrini.
„Ja uopšte ne razumem te muškarce koji sa 50 ili 60 godina dignu ruke i završe svoj seksualni život. Zašto? Kada zadovoljstvo možete osećati do same starosti!”– Da, moguće je. Sada je to prestao biti problem kada su se pojavili savremeni preparati. Na primer, ja svojim pacijentima preporučujem dobar preparat koji se naziva Potent MAX. On pomaže u 99% slučajeva - čak i onim muškarcima koji nisu imali potenciju nekoliko godina.Mnogima je ovaj preparat postao pravi spas.Možete li nam reći kako Potent MAX obnavlja potenciju?– Gledajte. Hajde da objasnimo zašto kod muškaraca s godinama dolazi do slabljenja potencije.Osnovni uzrok je snižavanje nivoa testosterona. Ako ga u mladosti ima mnogo, počevši od 25. godine, on polako počinje opadati. U početku veoma polako, a zatim sve brže. Testosteron je u suštini hormon za seksualno uzbuđenje. Što ga više ima u krvi, jača je i duža potencija.Vreme, godine


1 - muškarac sa snažnom spolnom konstitucijom


2 - muškarac sa srednjom polnom konstitucijom


3 - muškarac s niskom polnom konstitucijom


Individualni termin za početak nastanka deficita testosterona uzrokovanog starenjem (hipogonadizam uzrokovan starenjem) kod muškaraca (W-B.Schill, F. Comhaire, T.B. Hargreave Andrologija: definicija, klinički problemi i rasprostranjenost)


Opadanje nivoa testosterona događa se kod svih muškaraca, kod nekih brže, kod nekih sporije. Kod nivoa testosterona koji je niži od 13 nmol/l, potencija sasvim izostajePotent MAX povećava nivo testosterona u krvi muškarca i zato obnavlja potenciju. Želim posebno naglasiti da preparat potiče unutrašnju sekreciju testosterona, a ne unosi ga iz vana i zato ne samo da privremeno ojačava potenciju, nego je obnavlja. To znači da nakon završenog tretmana s preparatom Potent MAX, potencija će se pojavljivati sama bez preparata za podizanje potencije baš kao što se to događalo u mladosti.Dr. Pedrina, koliko je važno da muškarci imaju stabilnu potenciju? Kako to utiče na zdravlje?– Seks je važan za svakog muškarca. Za vreme seksa dolazi do čišćenja krvnih sudova i obnove sekreta prostate. Kada seksa nema, u prostati dolazi do zastoja koji mogu dovesti do adenoma i raka prostate (ima ga 68% muškaraca u dobi od 50-60 godina, a najčešći uzrok bolesti je seksualna nemoć).Osim toga, dolazi do zastoja krvi u krvnim sudovima, posebno u sitnim kapilarima koji hrane sve unutarnje organe. U krvnim sudovima se zbog toga pojavljuju trombovi što je praćeno povećanjem krvnog pritiska i razvojem hipertenzije, a ako se tromb odvoji, dolazi do infarkta ili moždanog udara.Za muškarce je važno da imaju seks - to je osnova zdravlja i dugog života bez problema!Gde se može kupiti Potent MAX za obnovu potencije i koliko košta?– Može se naručiti na službenoj stranici proizvođača. Sada imamo otprilike 1.000 pakovanja koje možemo poslati muškarcima s popustom od 50% u bilo koji dio Srbije. Ali zbog velike potražnje, program sniženja traje samo do

Šta je potrebno učiniti za dobijanje preparata Potent MAX sa popustom od 50%?


1.Naručiti Potent MAX za ličnu upotrebu.


Kupac i primalac moraju biti ista osoba. Ovo je nužno da bi se izbegli preprodavači koji pokušavaju kupiti velike količine preparata Potent MAX i prodati ga po većoj ceni.


2.Naručite preko službenog obrasca za ovaj program.


Službeni obrazac garantira cenu proizvođača i štiti vas od preprodavača.


Dostava preparata se obavlja u anonimnom pakovanju u bilo koji dio Srbije.


PAŽNJA! Čuvajte se prevara!


Pomaže li stvarno Potent MAX u obnovi potencije u starosti? Rezultati ankete:


Jedino pitanje je „Je li vam Potent MAX pomogao obnoviti PRIRODNU potenciju?”
Rezultati upotrebe preparata Potent MAX:


Potencija se potpuno obnovila:

92%

Delimično je pomogao:

4.5%

Preparat nije pomogao:

0.6%

Teško mi je da odgovorim:

1.2%


Naručite Potent MAX s popustom od 50% dok to nisu uradili drugi muškarci. Količina preparata se smanjuje svakog sata! Ako vidite ovaj natpis, znači da još možete naručiti.Na stanju za sa sniženom cenom ima: proizvod(a)Službeni obrazac za narudžbu


Možete ispuniti obrazac i dobiti Potent MAX po sniženoj ceni od 3600 RSD
Komentari (471)

Milan B.

Naručio sam Potent Max. Puno vam hvala. Obećali su da ga za 5 dana mogu preuzeti u pošti.

Aleksa Radić

I ja sam naručio. Ima već godina kako ne mogu raditi one stvari, a ne bih volio da se to sasvim prekine. Nadam se da će mi Potent MAX pomoći. Viagru ne mogu uzimati jer imam slabo srce.

Zoran D.

Dobar mi je ovaj Potent Max. Koristio sam ga početkom godine. Potencija se popravila, sad ponovno imam seks. Žena je prestala zvocati oko svega. One stvarno polude bez seksa. Ponovo je harmonija u porodici. A samo što se nismo razveli. Svima preporučujem ovaj preparat- spasit će vam brak.

Sale K.

Sve potvrđujem. Potent Max je odličan preparat. Imam 54 godine. U poslednje vreme potencije nije ni bilo. Ili je bilo retko. Probao sam mnogo toga da je vratim. Narodne recepte, kapsule, urologu sam išao nekoliko puta. Jedino što mi je pomoglo je ovaj preparat. Sad imam seks jednom nedeljno. A i zdravlje mi se od ovoga popravilo jer je testosteron koristan za zdravlje muškarca.

Srđan

I ja osećam da sam se podmladio posle ovog tretmana s ovim preparatom.

Uroš Ž.

Naručio sam. Dok još ima. Dostava ide preko obične pošte. Nikad ništa nisam naručivao preko interneta, a ispalo je da je baš lako. Sve što se treba uraditi jeste ostaviti broj telefona. A menadžer me je sam nazvao i pitao na koju adresu da se dostavi.

Jovan

Pročitao sam detalje o Potent Maxu na ovom sajtu. Zadivljujuće! Za penzionere je ovo baš korisno sredstvo. Pomaže proizvodnju testosterona koji štiti od starosti.

Lidija

Moram ovo mužu naručiti. Ima 48 godina, a nema potenciju. A ja imam samo 41 godinu i još želim seks.

Damir

Moj komšija na vikendici ima 65 godina. Stalno se seksa. I stalno se hvali time. I koristi ovaj preparat. Vidio sam kod njega ovo pakovanje.

Dragan M.

Naručio! Iznenadio sam se što je s popustom od 50%!

Nenad V.

Ovo je stvarno dobro... Koristim ga samo nedelju dana i na seksualnom planu se već osećam 10 godina mlađe. Do sad mi je samo viagra pomagala, ali ona je mnogo štetna. Svima preporučujem ovaj preparat!

Aljoša B.

Imam 61 godinu i potencija izostaje već 5 godina. Išao sam urologu (zbog drugog problema) i on mi je posavetovao tretman s preparatom Potent Max za poboljšanje općeg zdravlja. Nakon tretmana sam osetio želju za seksom. Ne dešava se često, ali se dešava. Ponekad bude seksa. Osećam se bolje.

Miki

Jučer sam bio u pošti i preuzeo. Stvarno je s popustom od 50%.

Goran

Uklonio je erektilnu disfunkciju za 3 nedelje. Svima preporučujem. Jedino sredstvo koje stvarno pomaže. Imam 59 godina.

Nebojša

I ja sam naručio. Operater mi je rekao da je ostalo još preko 200 pakovanja. Ali brzo nestaju.